International Centre of Excellence Rijswijk

Project:
International Centre of Excellence Rijswijk
Locatie:
Rijswijk, NL
Grootte:
16045 m²
Fase:
in voorbereiding

Het International Centre of Excellence Rijswijk wordt op een van de belangrijkste entrees van de Plaspoelpolder gerealiseerd. Een inspirerende omgeving speciaal voor de internationale kenniswerker en student. Hier staan hospitality en efficiënt werken centraal.

Het International Centre of Excellence Rijswijk vormt een sociale structuur voor de bewoners en bezoekers van de Plaspoelpolder. De luxe suites, flexwerkplekken en de conferentiezalen voorzien internationale kenniswerkers en studenten van alle gemakken. Het rooftoprestaurant met fantastisch uitzicht geeft het project extra allure en trekt hiermee bezoekers van ver buiten Rijswijk naar de Plaspoelpolder.

De realisatie van dit project versterkt het internationale karakter van de Plaspoelpolder. Het sluit naadloos aan op het Open Innovatie Centrum Well Technology en Warmte op het Kessler Park en het onlangs opgeleverde European Patent Office. Het International Centre of Excellence Rijswijk maakt gebruik van hetgeen reeds aanwezig is en voegt toe wat ontbreekt.

Aantaal Suites: 194

Aantaal grand Suites: 65

Projecten

In voorbereiding

De Veste
S'dam Studentenhuisvesting
Hotel Brielle
International Centre of Excellence Rijswijk